den nemmeste vej til postkasserne

Vi har løsningerne
Se hvilke

 Info

Det klarer vi…

Kuvertering

Vores moderne maskiner klarer det meste meget hurtigt. Specielle kuvertpakninger løser vi manuelt.

Mere om kuvertering

Foliering

Et godt og billigt alternativ til kuverter. Adresser kommer direkte på folien. Gå ikke glip af den synlige reklameværdi.

mere om plastfoliering

Adressering

Hvordan skal vi adressere din tryksag. Direkte på bladet, med special etiket, et personlig printet brev eller har du en anden idé… ?

mere om adressering

Manuel pakning

Vi er ikke bange for at bruge hænderne.
Vi pakker det meste inden for
non-food.

mere om manuel pakning

Distribution og portooptimering

Spørg os til råds næste gang. Der kan være mange penge sparet ved at benytte vores netværk inden for portobesparelser.

mere om distribution

Lagerhotel

Du har mulighed for at få dine tryksager opbevaret hos 4N. Der er nem og hurtig tilgang, og vi kan varetage daglige ekspeditioner.

mere om lagerhotel

Kuvertering

 

Putte i kuverter – så er vi eksperter….
Det har været vores motto i mere end 35 år, og det holder stadig. Vi tilbyder alle former for sikker og effektiv kuvertering med den nyeste teknik . Vi har maskiner der passer til de fleste formater og kan sampakke mange forskellige bilag til dine modtagere.

Et brev skaber troværdighed og opmærksomhed . God kuvertering er en vigtig del af en effektiv direct mail kampagne….

Foliering

Et godt og billigt alternativ til kuverter .
Vi har 2 store folieringsanlæg som pakker tryksager i folie og inkjet printer modtageradresse samt øvrige postale oplysninger. Format A6 – A3 med 5 øvrige bilag . Udnyt den skjulte reklameværdi i foliepakning og beskyt samtidig dine tryksager i mod vind og vejr. Udnyt også portogrænserne da folie kun vejer 3-5 gr . pr. afsnit. Det kan medføre store portobesparelser. Vores folier fremstilles i CO2 neutrale materialer.

Ønskes farvet folie med logoprint hjælper vi gerne med indkøb og vejledning .

Adressering

Inkjet print af adresser på dine tryksager
Vi kan printe hurtigt og effektivt på alle overflader. Både papir, lak og direkte på folie eller på bagsiden af katalog .

Vi modtager adressefiler, som klargøres afhængig af forsendelsesform og portoudbyder så størst mulige portorabat opnås. F. eks. med stregkoder, logo, returadresse . Vi har 3 moderne inkjet anlæg der giver maximal fleksibilitet.

Laser- eller inkjetprint på dine tryksager eller brevpapir.
Det er nemt at være kunde hos 4N. Vi rådgiver og vejleder inden for print og postsortering af data . Der kan være mange penge at spare allerede i processen for validering af adressefiler. Distributørerne stiller i dag mange krav til forsendelserne, og det er derfor vigtig, at slutproduktet er bundtet, sorteret og mærket korrekt, Vi har særlig software og rutiner til indfrielse af disse krav hos distributørerne.

Breve, foldere, postkort, flyers, adressebærere.
Vores 2 avancerede og hurtige laserprintanlæg printer både sort + farve . Alt produceres inhouse – derfor kort leveringstid.!

Manuel pakning

Vi er ikke bange for at bruge hænderne.
Alt det maskinerne ikke kan kuvertere eller foliere har vi flittige hænder til at løse . Vi arbejder ikke kun for den grafiske branche, men klarer det meste indenfor non-food pakning også. Få evt. tilbud på pakning af f.eks. salgsdisplays, produktæsker, reklameprøver, firmagaver, samling af ringbind, outsourcing af daglig vareekspedition herunder webshops .

 

Distribution og portooptimering

4N Mailhouse har aftaler med samtlige distributører. Vi er godkendte leverandører til både Post Nord, Bladkompagniet, DAO og FK Distribution. Vi leverer dagligt post til postdistributører i Europa, og har stor erfaring i denne form for sortering og pakning . Vi har samtidig et bredt netværk og samarbejde med udbydere af disse portoprodukter. Kontakt os for mere information.

Lagerhotel

Du har mulighed for at få opbevaret dine tryksager, kuverter, brevpapir osv. direkte hos os. Det betyder besparelse af transport og tid. Når tryksagerne kan plukkes direkte fra lager til pakning, er ekspeditions- og pakketiden lynhurtig .

Online lagerhotel siden 2005
Med vores online lagerhotel har du mulighed for at opbevare mere en blot tryksager der skal pakkes . Her kan du via DIT 4N logge ind, og se aktuel lagerstatus. Hvor som helst – når som helst. Du kan bestille pluk og forsendelse af dine varer til dine modtagere. Via vores gode aftaler på forsendelse og logistik sikrer vi billigste forsendelsesform. Vi garanterer hurtig ekspedition. Det er smart og nemt at outsource sit tryksagslager .

Få en hurtig gennemgang af online lagermodulet ved at kontakte os.

Vil du høre mere?

start her

Udfyld felterne med dine kontaktoplysninger.
Vi vender tilbage til dig, hurtigst muligt.
Eller ring til os på 7517 1000. Vi sidder klar ved telefonen.